VOOR WIE

UIT JE HOOFD biedt behandeltrajecten voor jong en oud. Beeldende therapie is geschikt als je minder wilt praten en overdenken, en meer wilt voelen en ervaren. 


Volwassenen

UIT JE HOOFD is er voor mensen die zijn vastgelopen in oude patronen, last hebben van stressklachten of lastige ervaringen die het leven brengt en mensen die niet goed bij hun gevoel kunnen komen. Met beeldende therapie bied ik een andere ingang dan praten en analyseren wat vaak oververtegenwoordigd is. Papier en klei zijn veilige oefenplekken. Er is ruimte om te experimenteren, iets opnieuw te proberen en om te voelen. Zo blijf je niet hangen in je hoofd en raakt verandering ook opgeslagen in je lijf en onbewuste brein.
Lees meer.


Jongeren

Er zijn allerlei redenen waarom het tijdens middelbare schooltijd of studieperiode zwaar kan voelen of waarom je vastloopt. Bij UIT JE HOOFD bied ik een plek waarin je kan landen. Waar je ervaart dat je helemaal goed bent zoals je bent. Waarin je mag voelen, uiten en ontdekken hoe het voor jou is en werkt.
Lees meer.Kinderen

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er Kinderatelier UIT JE HOOFD. In een klein groepje kan je kind wekelijks vaardigheden oefenen met betrekking tot emoties, assertiviteit, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en lichaamsbewustzijn. Elke week gaan we creatief aan de slag en komen bovenstaande onderwerpen aan bod. Liever individuele therapie voor je kind? Ook dat is mogelijk. 
Lees meer.