VOOR WIE

UIT JE HOOFD is er voor mensen die zijn vastgelopen thuis of op werk. Door de hectische maatschappij om hen heen. Of door ervaringen die het leven hen brengt.


Chronische stress

Heb jij een druk bestaan en behoefte om uit je hoofd te komen? Heb je last van chronische stress, overspannenheid of beginnende burn-out? Heb je het gevoel te moeten voldoen aan bepaalde maatschappelijke normen? Heb je het idee dat je het contact met jezelf bent kwijtgeraakt? Snel prikkelbaar, somber, spanning in het lijf, merken dat je concentratie afneemt, moeite met prioriteren, leeg voelen en tegen dingen opzien. Het zijn allemaal signalen van stress. 

Levensgebeurtenissen

UIT JE HOOFD is er ook voor mensen die stoeien met impactvolle veranderingen in hun leven, om deze te omarmen, te verwerken of een manier te vinden hoe verder te gaan. Bijvoorbeeld veranderingen op werkgebied, ziekte, het krijgen van kinderen, het niet kunnen krijgen van kinderen, het verlies van een dierbare, een scheiding, het uit huis gaan van kinderen, belangrijke keuzemomenten of andere levensgebeurtenissen. 

Herken je deze klachten?

Dan kun je terecht bij UIT JE HOOFD. Contact loopt via particuliere weg of via de werkgever. 

Beeldende therapie bij UIT JE HOOFD is niet geschikt wanneer er sprake is van:

  • Actieve psychose
  • Acuut suïcidegevaar
  • Heftige persoonlijkheidsproblematiek